Wie ben ik

Achter de naam Thuramedia treft u Hajo Magré: veelzijdig, communicatief en creatief. Ik ben een mediaman met ervaring op het gebied van internet, radio en televisie. Een dubbel-specialist: mijn vaardigheden liggen zowel op het inhoudelijke als op het technische vlak.

Manusje

Mijn carrière in loondienst begon bij de lokale omroep Haarlem 105, waar ik een manusje van alles was: redacteur, technicus, presentator, nieuwslezer, bedrijfsleider… Dat alles probeerde ik te combineren met een studie Nederlandse Taal- en Letterkunde, waarvan ik drie jaar heb weten af te ronden.

Werk

Daarna ging ik fulltime aan het werk, want dat was leuker. Als nieuwslezer en internetredacteur, als tv-redacteur, als radio-regisseur en presentator. Voor nieuws-, maar ook voor andersoortige programma’s.

Internet

En (natuurlijk!), ik was ook altijd bezig met internet. Mijn eerste ervaringen daarmee dateren nog van de tijd dat Netscape de enige browser was en internetpagina’s standaard een grijze achtergrond hadden. Het duurde natuurlijk niet lang voor ik mijn eerste eigen internetpagina in elkaar kluste. En om een lang verhaal kort te maken: tegenwoordig houd ik me professioneel met internet bezig.

Dubbel

Ik heb een dubbel specialisme ontwikkeld: enerzijds ben ik de man van de inhoud, anderzijds de man van de techniek. Dat maakt mij uitstekend in staat een brug te slaan tussen beide uitersten, waarbij de inhoud altijd het vertrekpunt is.

Betrouwbaar

Als zelfstandig ondernemer is de relatie met u – de opdrachtgever – het belangrijkste wat er is. Daarom hanteer ik een aantal professionele uitgangspunten.

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren